середу, 30 серпня 2017 р.

29 серпня 2017 року відбулося перше у цьому навчальному році спільне засідання РЦМК вчителів-філологів. Традиційно розпочали свою роботу філологи аналізом за минулий рік. Привітали тих, хто успішно пройшов атестацію і підтвердив свою кваліфікаційну категорію і звання. Оплесками привітали колег, яким присвоєно педагогічне звання «старший учитель» –   Перевалову В.А. (КЗ «Приморська ЗОШ І-ІІІ ст.» ВРР ЗО) і Абрамову О.Г. (КЗ «Степногірська ЗОШ І-ІІІ ст.» ВРР ЗО).
А ще у цьому році у нас новий керівник РЦМК вчителів російської мови і зарубіжної літератури – Дорожкіна С.В. (КЗ «Дніпрорудненська гімназія «Софія» - ЗОШ І-ІІІ ст. № 1» ВРР ЗО).
В теоретичній частині педагоги працювали над темою «Розвиток особистості учня на основі використання інноваційних технологій». В ході дидактичної гри «Сонечко» повторили значення понять «особистість», «технологія», «інновація», «новація», «традиція», «творчість» та ін. керівники РЦМК Комлик Н.Г. та Дорожкіна С.В. приготували цікаві відомості щодо сприйняття інновацій у навчальному процесі вчителями та учнями.
В інформаційній частині розглянули методичні рекомендації МОНУ щодо структури 2017/2017 н.р., викладання предметів філологічного циклу, оформлення шкільної документації тощо.
Розходилися з гарним настроєм, приємними враженнями від зустрічі і спілкування з колегами, планами на новий навчальний рік.

Фото з семінару

Немає коментарів:

Дописати коментар