пʼятницю, 22 вересня 2017 р.

Обласний семінар відбувся!


20 вересня 2017 року Василівський район приймав гостей - на дводенний семінар прибули керівники РМО вчителів української мови та літератури, методисти РМК-куратори словесників та гості з КЗ "ЗОІППО" ЗОР: кандидат педагогічних наук, доцент кафедри філософії та суспільно-гуманітарних дисциплін Шацька Н.М. і кандидат філологічних наук, доцент кафедри філософії та суспільно-гуманітарних дисциплін Корицька Г.Р.

Хоч готувались довго і ретельно, проте все ж хвилювалися: хотілось якнайкраще представити район, поділитись здобутками і досягненнями, щоб гості повезли додому враження про район не тільки як місце, де знаходиться знаменитий замок Попова, а ще й чудові навчальні заклади, в яких працюють талановиті, творчі педагоги і навчаються обдаровані діти. Тим більше що й тема семінару була пов'язана з обдарованістю: "Розвиток особистості учня крізь призму інтелектуальної діяльності".
      Перший день семінару проходив у КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1" ВРР ЗО (директор Пилипенко В.Д.). Після привітання і екскурсії по школі розпочалося пленарне засідання, в ході якого розглядалися актуальні питання роботи зі здібними і обдарованими учнями: результативність, форми, методи і прийоми, інновації тощо. Присутні переглянули презентації, послухали виступи, оцінили дитячі роботи (відеопоезії, букслеми), брали участь у майстер-класі тощо. Щоб у гостей склалося закінчене враження про місто гірників, на завершення усіх запросили до міського краєзнавчого музею.
    Другий день семінару проходив у КЗ "Василівська гімназія "Сузір'я" - ЗОШ І-ІІІ ступенів" ВРР ЗО (директор Шевченко Ю.В.). Учасників зустріли хлібом-сіллю та флешмобом. В актовій залі гімназії роботу свого закладу презентувала директор КПНЗ "МАНум" ВРР ЗО Лиско Л.П. Керівник РЦМК вчителів-філологів Василівського району  Комлик Н.Г. розповіла про досягнення інтелектуально та творчо обдарованих учнів на різних конкурсах та змаганнях . А школярі КЗ "Василівська гімназія "Сузір'я" - ЗОШ І-ІІІ ступенів" ВРР ЗО при участі талановитих дітей з КЗ "Василівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1" ВРР ЗО порадували всіх літературно-музичною композицією "Хай в серці кожної людини живе любов до України!".
    Підсумки семінару підведено. На згадку про Василівщину гості отримали у подарунок екскурсію до садиби Попова та магнітики із зображенням цієї архітектурно-історичної пам'ятки.
        КЗ "НМЦ" ВРР ЗО, директор КЗ "НМЦ" ВРР ЗО Нестор А.В. та методист Музика О.М. особисто щиро дякують усім, хто був причетним до організації та проведення цього заходу: директорам гімназій "Софія" і "Сузір'я", заступникам директорів, учителям Коваленко О.А. (КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1" ВРР ЗО), Куцарєвій М.О. та Письменній Л.П. (КЗ "Дніпрорудненська СШ І-ІІІ ступенів "Світоч" ВРР ЗО), Тарасенко В.В. та Борисенко О.В. (КЗ "Дніпрорудненська СШ І-ІІІ ступенів "Талант" ВРР ЗО), Візаренко Л.І., Яценко Е.М. (КЗ "Василівська гімназія "Сузір'я" - ЗОШ І-ІІІ ступенів" ВРР ЗО, педагогічному колективу КЗ "Василівська ЗОШ І-ІІІ ступенів " 1" ВРР ЗО, вчителям-філологам ЗНЗ району, учням та батькам, які брали участь у семінарі або так чи інакше підтримували нас.
   Особлива подяка гостям: раді, що знайшли час і можливість приїхати до нас! Вдячні за теплі слова і добрі побажання! Хай в вас і в нас все буде гаразд! Чекаємо у гості знову!

Фото з семінару

Немає коментарів:

Дописати коментар