середа, 28 серпня 2013 р.

Серпневе засідання РЦМК вчителів-філологів


27.08.2013 на базі КЗ «Василівська гімназія «Сузіря» відбувся семінар для вчителів-філологів з теми «Формування основних учнівських компетентностей шляхом використання потенційних творчих можливостей педагога в інноваційній діяльності». На засіданні педагоги обговорили складові професійного іміджу вчителя та його роль у формуванні учнівських компетентностей.
В ході інформаційної частини велика увага була приділена питанням організації навчально-виховного процесу у 5 класах за новими програмами, заходам до  200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка (на виконання розпорядження голови районної державної адміністрації від 27.02.2013 № 70), підготовці до участі у Всеукраїнських мовно-літературних та творчих конкурсах та ін.
Обговорили вчителі й роботу, проведену у Запорізькій області щодо реалізації соціальних ініціатив Президента України В.Ф. Януковича.
Керівники РЦМК Комлик Н.Г. та Литвин І.А. зупинилися на вимогах до ведення шкільної документації з предметів філологічного циклу та надали рекомендації щодо календарно-тематичного планування.







Немає коментарів:

Дописати коментар